Wat anderen zeggen

“Naast twee creatieve fotocursussen, heb ik de creatieve kickstart 2021 bij Carla gedaan. Een superleuke opstart van dit toch wel wat saaie jaar! Drie weken lang elke werkdag een leuke, laagdrempelige creatieve uitdaging waarbij je echt geen kunstenaar hoeft te zijn want alles is goed, zolang je er maar plezier in hebt! Elke dag was de opdracht weer een verrassing. Samen met de andere deelnemers elke dag benieuwd naar wat iedereen ervan gemaakt heeft. Een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar!” 

Tetsie van der Veen

“De creatieve kickstart kwam op het juiste moment. De dagelijkse afleiding van de opdrachten kon ik goed gebruiken. Laagdrempelig, je hoeft er niet bij na te denken, je hebt weinig materiaal nodig, je wordt vindingrijk en je wordt er vrolijk van. Ik heb met heel veel plezier de cursus gevolgd”.

Joanne Wong Fong Sang

“Met de openingszin van de creatieve kickstart had Carla me geraakt; kasten vol spullen maar er niet toe komen om ermee aan de gang te gaan. Dit ging over mij! Door de kleine, makkelijke, diverse opdrachten ga je vanzelf aan de slag. Niet teveel nadenken maar doen Dat werkt. En iedere werkdag een opdracht is heerlijk. Even snel na je werk een kwartiertje bezig zijn. Vaak zetten de opdrachten en de resultaten van anderen me dan juist aan om nog wat uitgebreider door te gaan. Ik ben weer helemaal druk met creatief bezig zijn. Ik geniet van het maken, maak me niet zo druk meer om het resultaat want dat bleek voor mij vaak toch een blokkade om te beginnen”

Veronique van Kempen

“Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren. Eerst twijfelde ik wel of ik eraan zou deelnemen, want ik dacht dat ik het niet zou ik kunnen, dat het niets voor mij zou zijn. Toch maar begonnen en wat vond ik het leuk. De ideeën kwamen vanzelf. Het was een uitdaging om iedere opdracht uit te voeren, maar het gaf een goed gevoel als het gelukt was en ik keek elke dag (stiekem op het werk) naar de nieuwe opdracht. Eenmaal heb ik samen met mijn kleindochters zitten knutselen. Heerlijk. Jammer genoeg was de cursus na drie weken afgelopen. Maar ik spreek mijn creatieve kant nu vaker aan en heb ook vaak leuke ideeën. Ik kan alleen maar zeggen: geef je op voor deze creatieve kickstart. Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt, gewoon met eenvoudige materialen. Het is ook leuk omdat je in een fbgroep je creaties deelt en soms bespreekt, en het is zeer ontspannend”

Corry Sins

“Ik raad de cursussen van Carla zeker aan. Ik heb de 1.0, de 2.0, de 3.0, de boost en een fotografiereis naar Marrakech gedaan, allemaal onder begeleiding van Carla. De fotografiereis waarin ik Carla live heb meegemaakt, was goed georganiseerd, gezellig en vooral ook leerzaam op het gebied van straatfotografie. Over bovengenoemde onlinecursussen ben ik ook super tevreden. Het is leuk om met een opdracht aan de slag te gaan, te leren van medecursisten en natuurlijk van de feedback van Carla. Ze geeft feedback passend bij je niveau          (beginnend of gevorderd). Je wordt door de opdrachten aan het denken gezet, ze zijn uitdagend en je leert veel doordat je uit je comfortzone komt, je leert echt anders en creatiever kijken! Last but not least, Carla is gewoon een aardig, opbouwend en lief mens!”

Karin Frijters
“In totaal heb ik 4 cursussen bij Carla gevolgd. Wat mij erg aanspreekt is de variatie in opdrachten en de opbouw qua cursussen. Je krijgt hele fijne en eerlijke feedback waar je echt wat aan hebt!
Je leert echt anders te kijken.
Aanrader voor iedereen!”
Jolanda Brouwer
Scroll naar top